معجزه ای از قرآن : نسبت طلایی محل کعبه در کره زمین

معجزه ای از قرآن : نسبت طلایی محل کعبه در کره زمین



.618 عدد نسبت طلایی، رمز و راز کعبه،

معجزه ی اسلام و قرآن، این زمان زیادی برای اسرار الهی است.
به زودی در معرض نمایش برای انسان ها !
به زودی با چشمان خویش اثبات علمی اسرار غیر قابل باوری را خواهید دید که برای هزار سال در شهر مکه پنهان مانده بود.
مکه، قبله و محل گردهمایی و مرکز مقدس میلیاردها مسلمان است.

نسیت طلایی چیست؟
ثابت (φ) فی : 1.618 عدد برتر ریاضیات.
خداوند همواره عدد بسیار مشابهی را در تعداد بیشماری از پدیده های گیتی به کار برده است: در پالس های قلب ما، نسبت مارپیچ های دی ان ای، در طراحی خاصی از جهان به نام دودکاهادرون، در ساختار قانون مندانه ی آرایه ای برگ ها ی گیاهان به نام فیلوتکسی، در کریستال های دانه های برف، در ساختار مارپیچی بسیاری از کهکشان ها و ...، خالق عدد مشابهی را در این پدیده ها به کار برده است، عدد نسبت طلایی که برابر است با 1.618.

نسبت طلایی بدن انسان

بنا به بررسی ها به طور قطع نسبت طلایی در ساختارهای معماری به کار برده شده است، حتی در اهرام ثلاثه در مصر.

کپلر، ستاره شناس معروف این عدد را به عنوان یک گنجینه ی بزرگ معرفی کرده است. تعداد زیادی از نقاشان، مهندسان و معماران معروف، مانند لئوناردو داوینچی، برای صدها سال است که از این نسبت در آثار هنری خود استفاده کرده اند.
دکتر استیون مارک آوت پراوز در طی 25 سال مطالعه به این نتیجه دست یافت که صورت و بدن هر انسانی که مطابق این نسبت باشد به طور کامل زیبا شناخته می شود. اگر نسبت نسبی اجزای هر ساختاری برابر 1.618 باشد بنابراین متناسب با نسبت طلایی دارای بهترین طراحی و ساختار خواهد بود.
پس نقطه ی نسبت طلایی دنیا کجاست؟
نسبت فاصله ی مکه تا قطب جنوب به فاصله ی آن تا قطب شمال دقیقا برابر 1.618 است. علاوه بر این نسبت فاصله ی قطبین به فاصله ی مکه تا قطب جنوب بار دیگر برابر 1.618 است.
فاصله ی مکه تا قطب جنوب=12348.32 کیلومتر
فاصله ی مکه تا قطب شمال=7631.68 کیلومتر
معجزه هنوز کامل نشده است، با توجه به نقشه ی عرضی و طولی زمین که توسط انسان ها طراحی شده نقطه ی نسبت طلایی زمین در مکه است.
نسبت فاصله ی غرب این نقشه تا مکه به فاصله ی شرق آن تا مکه باز برابر 1.618 می باشد. علاوه بر این همانطور که در شکل می بینید، نسبت فاصله ی شرق تا غرب این نقشه به فاصله ی غرب نقشه تا مکه با کمال شگفتی باز برابر 1.618 می باشد.

با توجه به تمام سیستم های نقشه برداری با کمی اختلاف جزئی اندازه گیری نقطه ی نسبت طلایی جهان همواره در محدوده ای از شهر مکه است که کعبه ی مقدس در  آن محدوده می باشد.
در خانه اگر به اینترنت دسترسی داشته باشید به راحتی به وسیله ی نرم افزار گوگل ایرث می توانید به طور دقیق فاصله ی بین دو نقطه را بدست آورید. اگر بخواهید می توانید درستی این گفته ها را از این طریق و با استفاده از یک ماشین حساب ساده بررسی کنید. برای این کار از ابزار خط کش گوگل ایرث استفاده کنید و روی نقطه ی مبدأ و سپس روی نقطه ی مقصد کلیک کنید، در کادری که باز است فاصله را به کیلومتر خواهید دید.
فی ماتریکس یک نرم افزار آمریکایی برای نشان دادن نسبت طلایی عکس ها و نقاشی ها می باشد. اگر در این نرم افزار نقشه ی کامل طولی و عرضی زمین را با کیفیت بالا باز کنیم خواهیم دید که شهر مکه را به عنوان نقطه ی نسبت طلایی انتخاب می کند.
معجزه ادامه دارد...
در قرآن کریم یک آیه ی منحصر به فرد وجود دارد که شامل لغت مکه و یک اصطلاح است که به روشنی شهادت می دهد که همانا در این شهر آیاتی است که به انسان ایمان می بخشد.
رابطه ی شهر مکه و نسبت طلایی در سوره ی آل عمران آیه ی 96 به روشنی مشخص می شود.
إِنَّ أَوَّلَ بَیْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ لَلَّذِی بِبَکَّةَ مُبَارَکًا وَهُدًى لِّلْعَالَمِینَ (3:96)
نخستین خانه‌ای که برای مردم (و نیایش خداوند) قرار داده شد، همان است که در سرزمین مکّه است، که پر برکت، و مایه هدایت جهانیان است.
تعداد کل حروف این آیه 47 حرف می باشد. با توجه به نسبت طلایی به این نتیجه می رسیم:
حال اگر از اول آیه شروع به شمارش حروف بکنیم خواهیم دید که تا آخر کلمه ی مکه 29 حرف وجود دارد.
یعنی نسبتی که موقعیت مکه در زمین را دارد، در این آیه حاکم است و آن نسبت برابر همان نسبت طلایی است.
علاوه بر این، اندازه گیری هایی که توسط پرگار نسبت طلایی که به پرگار لئوناردو نیز شناخته می شود روی نقشه ی عربستان انجام شده به نتایج جالبی رسیده ایم که عبارت است از اینکه مکه در نقطه ی نسبت طلایی عربستان واقع است و کعبه نیز در نقطه ی نسبت طلایی مکه قرار دارد.
این نسبت ها به هیچ عنوان نمی توانند تصادفی باشند.
.
توضیحات بیشتر در فیلم زیر ارائه شده است
http://fa.usme.ir/uploads/posts/1312674452_ayat.jpg

ترجمه و گردآوری توسط usme.ir از مطالب دکتر ادنان اوکتار (هارون یحیی) و ویدیوی اردم چتین کایا و سایت های ریاضی که همه در زیر آمده است.
منابع:

 http://us1.harunyahya.com/Detail/T/EDCRFV/productId/29542/IMPORTANT_INFORMATION_ABOUT_THE_GOLDEN_RATIO erdemcetinkaya.com http://www.goldennumber.net http://www.goldennumber.net/body.htm http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_ratio http://jwilson.coe.uga.edu/emt669/student.folders/frietag.mark/homepage/goldenratio/goldenratio.html http://mathematicianspictures.com/LEONARDO_DA_VINCI_GOLDEN_RATIO_GOLDEN_MEAN/Leonardo_Da_Vinci_Golden_Ratio_Golden_Mean.htm http://britton.disted.camosun.bc.ca/goldslide/jbgoldslide.htm

نظرات 17 + ارسال نظر
مهدی مهدیقلی یکشنبه 9 بهمن‌ماه سال 1390 ساعت 10:21 ب.ظ

سلام.خوبید؟مطلب جالبی بود ولی طولانی!! بقول اصفهانی ها خوشتون هست؟ارشد شرکت کردین؟

[ بدون نام ] چهارشنبه 12 بهمن‌ماه سال 1390 ساعت 10:45 ب.ظ

سلام نه شرکت نکردم.البته تا الان.ضمنا روز به امامت رسید... اشتباه تایپ شده

سلام
متشکر از توجه و تذکرتون.

بهمن دوشنبه 24 بهمن‌ماه سال 1390 ساعت 09:21 ب.ظ http://resanehayenovin.blogfa.com

سلام
شما کی می خواین کانکت بشین؟
می خواین همیشه دیسکانکت بمونین

ابوطالب رحیمی شنبه 17 اسفند‌ماه سال 1392 ساعت 12:26 ق.ظ http://fruitarian.blogfa.com

دوست خوبم، مطلب جالبی بود، اما در مورد آیه 96 سوره آل عمران که نام مکه در اون اومده محاسباتتون درست نیست. اگر هم این مطلب رو copy-paste کردید خوب بود حداقل خودتون حروف رو می شمردید! تعداد حروف کل آیه 42 تا و تعداد حروف آیه تا آخر کلمه مکه 24 تا است که نسبت اونا هر چند 1.75 می شه و به عدد طلایی تقریباً نزدیکه اما به هر حال عدد طلایی نیست! توجه کنید که تو شمردن حروف کلمات، حروف مشدد (تشدید دار) فقط یه بار شمرده می شن (مثلاً تعداد حروف "بسم الله الرّحمن الرّحیم" نوزده تا است نه بیست و دو تا).

علیرضا چهارشنبه 22 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 01:43 ب.ظ

با سلام
خانه کعبه در عرض جغرافیایی 21°.25´.21¨N واقع شده و نسبت آن با قطبین زمین برابر با ثابت φ یا همان نسبت طلایی است.
اما چند نکته
این نسبت مختص خانه کعبه نیست و تمام نقاط کره زمین که در این عرض جغرافیایی قرار دارند چه در نیمکره شمالی و چه در نیمکره جنوبی از این نسبت برخوردارند. بنابر این ادعای اینکه کعبه به دلیل قرار داشتن در مختصات نسبت طلایی مرکز جهان است! غلط است
از طرف دیگر شهر مکه و خانه کعبه در طول جغرافیایی 39°49´34¨E قرار گرفته و نسبت آن با نصف النهار مبدا که حد فاصل بین شرق و غرب است چه از سمت شرق و چه از سمت غرب برابر با نسبت طلایی نیست و مشخص نیست این ادعا بر چه اساسی است! یک محاسبه ساده نشان می دهد که طول جغرافیایی 42.5 درجه شرقی و یا غربی با نصف النهار مبدا و همینطور طول جغرافیایی 68.75 درجه شرقی و یا غربی با نصف النهار 180 درجه نسبت طلایی ایجاد می کند در صورتیکه طول جغرافیایی کعبه 39 درجه است و با هیچکدام تطابق ندارد.
همینطور مختصات شهر مکه نسبت به مختصات کشور عربستان نیز هیچگونه ارتباطی به نسبت طلایی ندارد. یک نگاه ساده به نقشه عربستان غلط بودن این ادعا را روشن می کند.
نکته اصلی اینجاست که نمی دانم چرا بعضی ها از اعتماد مردم سوء استفاده کرده و اطلاعات غلط را با اطلاعات صحیح مخلوط می کنند و به خورد آنها می دهند.
اثبات این حقیقت که جهان تصادفی نیست و آفریده پروردگار است و بسیار شگفت انگیز است نیاز به دروغ پردازی ندارد. به قول مولانا:
آفتاب آمد دلیل آفتاب

AN ATHEIST دوشنبه 27 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 06:19 ب.ظ

ریاضی؛ زبان طبیعت است. همانطور که شما در یک زبان برای هر جسمی نامی پیدا می کنی یا حداقل توصیفی زبانی داری، تک تک اجزاء طبیعت به زبان ریاضی توصیفی دارد. این یعنی اینکه اگر به هر چیز در طبیعت به دیده ریاضی نگاه کنی یک نسبتی رابطه ای بدست خواهی آورد و این هیچ اعجازی نیست. همانطور که بارها نشان داده ایم حتی می توان از ترانهء کودکانه اتل متل نسبت ریاضی ساخت.

نخست اینکه؛ نسبت طلایی مانند "عدد پی" (π) دارای اعشار کاملا غیرمتقارن است که رشته اعشار آن را تا ٢٠٠ رقم محاسبه کرده اند به هیچ تناوبی نرسیده اند که این خودش در زبان ریاضی و منطق دقیقا نشان از اتفاقی بودن آن است.

دوم اینکه؛ این نسبت بصورت تقریبی (نه دقیق) در طبیعت دیده می شود بخاطر یک قانون جهان شمول فیزیکی است؛ که تبدیل انرژی پتانسیل به جنبشی در کوتاه ترین مسیر صورت می گیرد و به زبان دیگر همهء اجسام در جهان میل به آزاد کردن انرژی با کمترین زحمت را دارند و همانطور که گفته شد خیلی از نسبت ها که به این عدد متعلق می دانند دقیق نیست چون اصلا این عدد وجود خارجی ندارد.

نمونه های شگفت انگیز زیادی وجود دارد که حتی از این نسبت طلایی شگفت انگیز تر هستند که مردم عادی حتی نشنیده اند.

برای نمونه؛ اینکه از هر گره تنها و تنها سه تَرَک می خورد. به آسفالت زیر پایت نگاه کن هرجا که گره ای در تَرَک آسفالت دیدی تنها سه شاخه می شود و نه بیشتر. اگر تعدد بیشتر ترک از یک گره دیده شد کافی است کمی دقت نموده تا متوجه وجود دو یا سه گره نزدیک به هم بشوید و ببینید که یک گره نیست. این قانون جهان شمول در تمام جهان صادق است حتی کوه ها شامل این قانون می شوند.

اما اینکه به تقلب آمده عدد نسبت طلایی را به مکه ربط داده باز نشان از تحریف و دروغ است و شوربختانه از اینکه مردم عادی شنیده ها را بدون کنکاش و بررسی می پذیرند، سوء استفاده کرده.

البته باید از این نکته هم بگذریم که مبداء طول جغرافیایی "خدای اسلام" می شود نصف النهار گرینویچ در سرزمین کفر که این خودش جای سوال دارد و دقیقا یک مساله قراردادی است.

همچنین باید بگذریم که بنا به هندسه و با پذیرفتن یک مبداء برای نصف النهار و مدار، روی هر کره نه یک نقطه بلکه ١٦ نقطه وجود دارد، پس چرا نقاط دیگر دارای این نسبت این افتخار را کسب نکرده اند!

آخر از همه هم باید از این نکته بگذریم که بنا به تذکر بجای یکی از همراهان جناب پویان؛
در دوران زمین شناسى موقعیت مکانى قاره ها ثابت نبوده و جابجا می شود. بنابراین حتی اگر چنین نسبتی هم صادق می بود با گذشت زمان تغییر می کرد و اعتباری نمی داشت.

اما باز همین را هم در نظر بگیریم با محاسبه دقیق می فهمیم که مکه و کعبه در این نقطه طلایی قرار ندارد:

مکان جغرافیایی مکه ٢١ درجه و ٢٥ دقیقه شمالی و ٣٩ درجه و ٤٩ دقیقه شرقی است. (http://en.wikipedia.org/wiki/Mecca)

یعنی موقعیت شمالی ٢١.٤١٦٦٦٦ درجه است و موقعیت شرقی آن ٣٩.٨١٦٦٦٦ است.

با تقسیم کردن نسبت های طول جغرافیایی (طول بزرگتر تقسیم بر طول کوچکتر) به عدد ١,٦٢٤٥٤٤ می رسیم نه نسبت طلایی ۱٫۶۱۸۰۳۳

حال اگر عرض جغرافیایی را بررسی کنیم به عدد پرت تر ١.٥٦٨٠٦٥ می رسیم که باز این عدد نه با عدد پیشین تطابق دارد و نه با نسبت طلایی.

نقطهء دقیقی که به نسبت طلایی می خورد، دارای مختصات: ٢١ درجه و ١٤ دقیقه شمالی و ٤٢ درجه و ٢٩ دقیقه شرقی می شود که اگر مختصات محاسبه شده را در نقشه گوگل بزنید می بینید مکانی حدود ٤٠٠ کیلومتری شرق مکه را به شما می دهد.

از آن جالبتر اینکه همانطور که گفته شد مجموعا ١٦ نقطه در جهان این خصوصیت را دارند که نسبت به گرینویچ دارای نسبت طلایی باشند که مکه نبود ولی مثلا دو نقطه در غرب و شرق جزیرهء ماداگاسکار شامل این خصوصیت می شوند و چرا خدای ادیان مکان خانه اش را دقیقا روی یکی از این ١٦ نقطه قرار نداد که محاسبات ماله کشانه و تحریفی نشود و دقیق باشد که هوشمندی او را نشان دهد؟

اینکه شبیه و نزدیک آن هست دلیل بر اینکه آن باشد نیست و اتفاقا اگر این را هدف خدای خیالی ادیان بنامیم نشان از این است که خدای آنها خطا داشته و نتوانسته برای انتخاب مکان خانهء خود بطور دقیق نسبت طلایی را محاسبه کند و بنابرین با این پیشفرض خود ردیه ای بر توانایی و دانایی خداست که اندازه یک دانش آموز دبیرستانی هم نمی تواند محاسبه ریاضی انجام دهد.

کلا این ادعا خود کپی شبه علم مشابهی بود که آنجا هم با تقلب ادعا کرده بودند که مکان کاخ های قبایل سرخ پوستی "نَزدَک" در کشور پرو و "تئوتیئواکان" در مکزیک از این نسبت طلایی تبعیت می کند که آنها هم دقیقا همین تقلب را کرده بودند و یک تقریب ساخته بودند که دروغ ساز بزرگ جناب "فون دنیکن" هم در کتاب "ارابه خدایان" آن را به بیگانگان فضایی باستان نسبت می دهد

حسین دوشنبه 6 مهر‌ماه سال 1394 ساعت 08:13 ب.ظ http://pesianmathematicblog.ir

سلام

واقعا دیوانه کننده است

مرسی باشی

اگه خواستی مطالبی در مورد نسبت طلایی توی وبلاگم رو ببین

حسین دوشنبه 6 مهر‌ماه سال 1394 ساعت 08:14 ب.ظ http://pesianmathematicblog.ir

سلام

مرسی باشی

ابوالفضل یکشنبه 6 مرداد‌ماه سال 1398 ساعت 10:33 ب.ظ

باسلام خدمت اساتید همه چیز دون.
اینکه بعضیا میگن اشتباهه و فلان باید خدمتتون عرض کنم من با نرم افزار گوگل ارث نسبت ها رو حساب کردم و کاملا درست بود و در مورد آیه باید حروف تشدید دار رو دوبار حساب کنید با تشکر

احمد شمّاع زاده یکشنبه 5 بهمن‌ماه سال 1399 ساعت 10:22 ب.ظ https://independent.academia.edu/Shammazadeh

• نسبت الهی: https://www.academia.edu/9826312

محسن شنبه 7 فروردین‌ماه سال 1400 ساعت 11:31 ق.ظ

سلام
حقانیت خدا و قرآن نیازی به این مباحث ندارد هر چند بعضی از رموز قرآن مانند عدد 19 اثبات شده ... اما وقتی اطلاعات غلط ارائه شود باعث سرخوردگی افراد ساده می شود و فکر میکنند حالا که مثلا مکه در نقطه طلایی قرارندارد پس خدا زیر سوال رفته (نعوذ بالله)
چند نکته و توصیه به همه دوستان:
هیچ حرفی را به راحتی باور نکنید بسیاری از این مباحث خرافات هستند که چون ما خوشمان میآید به سادگی می پذیریم و نشر میدهیم و پس از اثبات دروغ آن به شدت احساس ضعف میکنیم به طوری فکر می کنیم همه اعتقاداتمان دروغ بوده درحالی فقط همین موضوع خلاف بوده
بسیاری از مطالب حتی اثبات شدنش هم اهمیت ندارد اما آنقدر به آن می پردازند که ...
این موارد در دهه ها و سالهای اخیر بسیار بیشتر شده
ماننده:
حک شدن نام حضرت علی بر روی میوه که بعد مشخص شد میوه در قالب قرار داشته
رفتن سگ به حرم امام رضا (ع) که فقط یک اتفاق بسیار ساده و بی اهمیت بود
رفتن سگ در یکی از هتلهای مشهد با یک داستان خیالی
وجود حادثه فروریختن برجهای دوقلو در قرآن که با کمی تحقیق متوجه خواهید شد که اطلاعات کاملا غلط بوده
ولی از آن طرف معجزه خدا در خصوص کربلایی کاظم ساروقی که یک شبه حافظ کل قرآن شده بسیار زیبا و جذاب است که همین یک مورد برای همه دنیا کافیست اما چرا روی ان اصلا فعالیتی صورت نمی گیرد!!! هرچند شاید خیلی ها درباره ایشان میدانید اما توصیه میکنم حتما کتاب آن را بخوانید چون خیلی از موارد اصلا آنگونه که باید نشر داده نشده
در پایان مواظب باشیم خرافات را به جای معجزات نپذیریم

جنبنده جمعه 3 اردیبهشت‌ماه سال 1400 ساعت 01:09 ق.ظ

کلمه "للناس" در واقع "ل الناس" بوده که الف آن حذف شده است؛ آنچیزی که خوانده می شود را شمارش فرمودید مثل کلمه دارای تشدید اما الف در اینجا نه نوشته می شود و نه خوانده میشود و این استاندارد دو گانه است که چیزی که خوانده نمی شود را هم بشمارید.

از طرفی

a + b = 47
؟=a = 29 b

b = 47 - a
b = 47 - 29
{ b = 18 }

مگر a تقسیم بر b نمیشد؟
در اینجا نتیجه حتی با در نظر گرفتن 48 حرف میشود
1.6111

و نه

1.618

جنبنده جمعه 3 اردیبهشت‌ماه سال 1400 ساعت 01:27 ق.ظ

البته طبق گفته یکی از دوستان در بالاتر که البته مخالف این نظریه بود گفته شد که

"این نسبت بصورت تقریبی (نه دقیق) در طبیعت دیده می شود بخاطر یک قانون جهان شمول فیزیکی است؛ که تبدیل انرژی پتانسیل به جنبشی در کوتاه ترین مسیر صورت می گیرد و به زبان دیگر همهء اجسام در جهان میل به آزاد کردن انرژی با کمترین زحمت را دارند و همانطور که گفته شد خیلی از نسبت ها که به این عدد متعلق می دانند دقیق نیست چون اصلا این عدد وجود خارجی ندارد."

اگر درست متوجه شده باشم ایشون خودش اذعان داشت که این کلمه نسبیه و اگر بخوایم براش یک دایره در نظر بگیریم مثلا بین 1.61 تا 1.62 با این حساب فکر میکنم این نظریه درست بنظر بیاد! البته اگر جایی رو اشتباه نفهمیده باشم.

البرز شنبه 10 مهر‌ماه سال 1400 ساعت 12:15 ب.ظ

یک مشت دری وری و مزخرفات رو سر هم کردی که چیو ثابت کنی ؟؟؟ من دکترای فیزیک هستم و یک کلمه از نوشته هاتو که نمیدونم از کجات در آوردی قبول ندارم . اسلام حقیقت کامله و نیاز به اثبات حقانیت مخصوصا از طریق اینگونه چرندیات رو نداره. این لینک رو هم ببینید

https://www.bartarinha.ir/fa/news/355407/%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%DA%86%D8%B1%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%AA-39

رضا دوشنبه 30 خرداد‌ماه سال 1401 ساعت 08:37 ب.ظ

خب حالا برفرض که حرف شما درست .مثلا باید چیکار کنیم؟

الان شنبه 19 آذر‌ماه سال 1401 ساعت 10:04 ب.ظ

بد توضیح دادید من درباره ی آیه ی قرآن در مورد کعبه تناسب طلایی میخواستم شما هم ایین و نوشتید ولی توضیحتون این نبود

ایرانی چهارشنبه 29 آذر‌ماه سال 1402 ساعت 03:15 ق.ظ

اووووووووووه
هموطنان چه با سوادن...
خدایا شکرت.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد